Om oss

Den här familjen består utav mamma, pappa och deras två pojkar. I bland upptar husvagnen väldigt mycket utav vår tid och i bland får den lov o stå stilla alldeles för länge.

När vi har varit i väg på en runda, några få dagar eller kanske en lång semester är tanken att jag skall försöka lägga upp vår husvagnsvistelse här, så var berädd på att det kan gå lång tid mellan gångerna.

Just nu bor vi i en Cabby 700 m flexi 2013.

Vill du komma i kontakt med oss får du lämna en kommentar med din önskan och kontaktuppgifter så hör bi av oss.

20 tankar om “Om oss

 1. Hej. Vi funderar på att bila ner till Italien i sommar. Vad brukar ni ta för väg? Vi bilade ner utan husvagn för över 20 år sen. Jag tycker det känns lite otäckt att ha en husvagn efter oss i backarna, så det skulle vara roligt att få veta vad ni brukar ta för vägar

 2. Hej. Jag är ute på nätet och letar julklappar till min föräldrar. Dom älskar att campa och äger också en cabby av 2013 års modell. Jag såg i ett av era inlägg att ni hade installerat en stereo i er vagn. Är den orginalmoterad? Vet du vad det är för tum på skärmen? De saknar nämligen en radio och jag funderar på att köpa en till dom i julklapp. Vänliga hälsningar /per

  • Hej Susanne. Kul att du vill ha vår hjälp men vart får jag tag på dig? Om du inte vill att din e-post el ditt telefonnr skall synas i kommentaren så godkänner jag inte din kommentar för publicering.

 3. Hej husvagnsfamilje

  Jeg kunne ikke finde jeres kontaktoplysninger på bloggen og tillader mig derfor at skrive via kommentarfeltet.
  I må meget gerne kontakte mig i det tilfælde, at I har interesse i annoncering på bloggen.

  De bedste hilsner,
  Nina

 4. Hej husvagnsfamiljen! Det här är knausmamman från Husvagnsforum. Jag ser att jag finns med i er länklista och jag blev förstås jätteglad över det! Tänkte bara berätta att jag bytt adressen ‘Med solen i siktet’ till http://familyontour.blogspot.se/.

  Vi kanske ses på vägen nånstans! Snart är det dags för äventyr igen!

  //Familyontour

 5. Hej!
  Mycket bra sida!!
  Vi är en familj på västkusten som ska göra får första italiensemester med husvagn i sommar.. Läste om era olika Italien semestrar.. Vilken är er bästa camping och ni varit mest nöjda med?
  Mvh jens

  • Hej, kul att du hittade hit och lämnade en kommentar. Det är svårt att säga vilken camping som är bäst. De levererar olika. Leta på nätet och känn efter vad ni vill ha och vilken prisklass. Lycka till.

  • Hej, välkommen hit. Skinnet är helt underbart men man blir lite lätt fuktig om rumpan på sommaren och det är lite kyligare på vintern. Fast på sommaren sitter vi oftast ute och på vintern har man långbyxor på, så det hela kan ju kvitta. Lätt att torka av och hålla dammfritt. Vi är nöjda så här långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s